Bijzondere Schilderworkshop


​Kom schilderen met de wereldberoemde Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu

Ook als je denkt dat je niet kunt schilderen ;-)

Tashi Norbu
Tashi Norbu werd geboren in Bhutan nadat zijn ouders vluchtten uit Tibet. Tashi groeide op in de kloosters van de Dalai Lama in Dharamsala, India. Hier werd zijn schildertalent ontdekt en kreeg hij een opleiding in de traditionele Tibetaanse kunst van de beste leraren zoals de gewaardeerde Sangey Yeshi. Hij werkte enkele jaren voor de Office van de Dalai Lama als thangkaschilder. In zijn kunst combineert hij de basis van zijn Tibetaanse en Boeddhistische achtergrond met Westerse kunstuitingen, dit levert verrassende projecten op. In 2017 heeft Tashi in Emmen het Museum of Contemporary Tibetan Art geopend. Wil je meer over hem weten, google hem eens!

Laat je inspireren door de Tibetaanse stijl en combineer deze met jouw stijl. Je wordt begeleid door Tashi en zijn team, er is dus geen ervaring nodig. Iedereen is welkom! Tijdens de workshop wordt je geïnspireerd door Boeddhistische mantra’s.

Datum volgt!

De prijzen voor je eigen creatie
Formaat 0,50 x 0,50 cm € 70,-
Formaat 0,80 x 0,60 cm € 125,-
Formaat 100 x 120 cm € 175,-
Formaat 120 x 1,40 cm € 275, -
Formaat 140 x 1,60 cm € 390,-

De prijs is inclusief materiaal, thee, koffie en Tibetaanse hapjes.

Aanmelden
Stuur een mail naar Esther: estherkwee@live.nl
Vermeld hierbij 1) je naam 2) locatie Harmelen of Bilthoven 3) formaat schilderij

Ben je nieuwsgierig? Hieronder hebben wij een mini galerij gemaakt (zie laatste foto, hoe leuk is het om nagetekend te worden ;-)