Docenten

Mary

Owner Down to Earth, Hatha Yoga, Slow Yin Yoga,
Qigong, Stoelyoga, Kinderyoga

Vanaf de eerste yogales zei ik tegen mijn vriendin: dit is zo fijn, dit wil ik iedereen geven, ik wil ook yogales geven. En een paar later volgde ik de yogaopleiding Raja Yoga in Nieuwegein. Inmiddels heb ik deze afgerond en heb ik ook mijn Kinderyoga opleiding gehaald.

Zo is het eigenlijk ook begonnen na een workshop Zhineng Qigong. Ik voelde mij fantastisch en de energie stroomde door mijn hele lichaam. Hierdoor wist ik dat dit een goede aanvulling kon zijn op de yoga. In 2015 heb ik de docentenopleiding afgerond bij Qing Bai, Academie voor Chinese Geneeswijze. Ik volg regelmatig Yoga en Qigong cursussen en als ik het in het buitenland ben, zoek ik altijd een yoga- of qigongles om mee te doen.

Naast Yoga & Qigong heb ik een groot hart voor dieren en met name katachtigen.  Ik heb de opleiding Kattengedrag gedaan en nu ben ik bezig met de opleiding Cranio Sacraal en Acupunctuur voor dieren, ik hoop daar in de toekomst ook wat leuks mee te doen! 

Karin

Pilates, Slow Yin Yoga, Stoelyoga

Mijn naam is Karin Botterop. Ik woon in Woerden samen met mijn echtgenoot , zoon en hond Flow.

Door mijn werk als doktersassistente in een orthopedisch ziekenhuis ben ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Ik heb vele massageopleidingen gevolgd waaronder sportmassage en voetreflexologie.

Toen ik mijn eerste Pilatesles had gevolgd was ik razend enthousiast. In 2017 heb ik mijn Pilates opleiding afgerond en ik ben nu alweer bezig met de verdieping. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen en haal veel plezier en energie uit het geven van de lessen.  Ik krijg echt een kick als ik  zie dat de houding al verbeterd na een paar lessen. Persoonlijke aandacht in de les is voor mij heel belangrijk.

Indra

Kinderyoga, Sensi Therapeut

Mijn naam is Indra. Ik woon met mijn man in Harmelen.  Mijn hart lag (en nog steeds) altijd al bij kinderen. Ik vind ze prachtig en onbevangen. Ik ben 10 jaar lang Peuterleidster in Harmelen en Woerden geweest.

Ik heb op de lagere school gewerkt en zelfs in mijn vrije tijd was ik hulpmoeder op school. Ik heb mijn kinderyogaopleiding bij Helen Purperhart gedaan. Daarna heb ik de kinderyoga toegepast in mijn beroep bij de Peuterspeelzaal.

De ouders waren heel blij als ik de kinderyoga gaf, want de kinderen kregen zij dan ontspannen mee naar huis. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Janneke

Hatha Yoga, Poweryoga, Stoelyoga, Slow Yin Yoga,
Burnout Yoga coach

Mijn naam is Janneke, ik ben getrouwd en wij hebben samen 4 kinderen. Beweging was voor altijd al vanzelfsprekend, ik heb als kind jarenlang ballet gedaan. Toen ik begon met yogalessen, was ik meteen verkocht! Ik ben toen begonnen met een yogaopleiding. Nadat ik de opleiding had afgerond werd ik nog enthousiaster en ik bleef aanvullende trainingen en workshops volgen. Op dit moment ben ik bezig met de Hormoonyoga opleiding. Dit doe ik naast het lesgeven en mijn baan als Burnout Yoga Coach. Het is bewezen dat yoga een goede bijdrage kan leveren bij een burnout, “jij bent bij de basis, ademhaling, bewustzijn en ontspannen”

Naast het lesgeven bij Down to Earth geef ik ook les aan demente ouderen en Parkinson patiënten. Ik geniet ervan om ze de volledige aandacht te geven en het geeft mij voldoening als ik zie dat ze weer blij zijn en plezier hebben doordat zij weer verbinding met zichzelf hebben gemaakt. 

Down to Earth nieuwsbrief


  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Kortingen en speciale acties
  • Yoga tips

x