Docenten

Mary

Owner Down to Earth, Hatha Yoga, Slow Yin Yoga,
Qigong, Stoelyoga, Kinderyoga

Vanaf de eerste yogales zei ik tegen mijn vriendin: dit is zo fijn, dit wil ik iedereen geven, ik wil ook yogales geven. En een paar jaar later volgde ik de yogaopleiding Raja Yoga in Nieuwegein. Inmiddels heb ik deze afgerond en heb ik ook mijn Kinderyoga opleiding gehaald.

Zo is het eigenlijk ook begonnen na een workshop Zhineng Qigong. Ik voelde mij na een workshop fantastisch en de energie stroomde door mijn hele lichaam. Hierdoor wist ik dat dit een goede aanvulling kon zijn op de yoga. In 2015 heb ik de docentenopleiding afgerond bij Qing Bai, Academie voor Chinese Geneeswijze. Ik volg regelmatig Yoga en Qigong cursussen en als ik het in het buitenland ben, zoek ik altijd een yoga- of qigongles om mee te doen.

Naast Yoga & Qigong heb ik een groot hart voor dieren en met name katachtigen.  Ik heb de opleiding Kattengedrag gedaan en nu ben ik bezig met de opleiding Cranio Sacraal en Acupunctuur voor dieren, ik hoop daar in de toekomst ook wat leuks mee te doen! 

Karin

Pilates, Slow Yin Yoga, Stoelyoga

Mijn naam is Karin Botterop. Ik woon in Woerden samen met mijn echtgenoot , zoon en hond Flow.

Door mijn werk als doktersassistente in een orthopedisch ziekenhuis ben ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam. Ik heb vele massageopleidingen gevolgd waaronder sportmassage en voetreflexologie.

Toen ik mijn eerste Pilatesles had gevolgd was ik razend enthousiast. In 2017 heb ik mijn Pilates opleiding afgerond en ik ben nu alweer bezig met de verdieping. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen en haal veel plezier en energie uit het geven van de lessen.  Ik krijg echt een kick als ik  zie dat de houding al verbeterd na een paar lessen. Persoonlijke aandacht in de les is voor mij heel belangrijk.

Indra

Kinderyoga, Sensi Therapeut

Mijn naam is Indra. Ik woon met mijn man in Harmelen.  Mijn hart lag (en nog steeds) altijd al bij kinderen. Ik vind ze prachtig en onbevangen. Ik ben 10 jaar lang Peuterleidster in Harmelen en Woerden geweest.

Ik heb op de lagere school gewerkt en zelfs in mijn vrije tijd was ik hulpmoeder op school. Ik heb mijn kinderyogaopleiding bij Helen Purperhart gedaan. Daarna heb ik de kinderyoga toegepast in mijn beroep bij de Peuterspeelzaal.

De ouders waren heel blij als ik de kinderyoga gaf, want de kinderen kregen zij dan ontspannen mee naar huis. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Natascha

Hatha Yoga, Yin Yoga

Mijn naam is Natascha Boel en yoga betekent voor mij contact maken. Contact met mijn lichaam, met mijn geest en met de wereld om mij heen. Wat merk ik tijdens de oefeningen op, welke gedachten zijn er, is er weerstand, hoe voelt de ruimte om mij heen? Yoga leert mij om op een liefdevolle en geduldige manier bíj die ervaringen te blijven. Het leert mij opmerkzaam te zijn van moment tot moment en het brengt mij in contact met stilte en rust.

Yoga is voor mij een interessante ontdekkingsreis die verder gaat dan alleen de oefeningen op de mat. Ik combineer graag Hatha- en yin yoga met ademhalingsoefeningen. Ik doe dit altijd op een hele zachte, rustige manier. Ik ben opgeleid tot klassiek Hatha-docente bij ‘Yoga- en Vedante’ en heb mijn yin-yoga-opleiding gevolgd bij ‘Stillness in Yoga’, beide in Doorn. 

Down to Earth nieuwsbrief


  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Kortingen en speciale acties
  • Yoga tips

x