Golf Yoga

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Het gaat om de balans tussen lichaam en geest. De spieren die u tijdens het golfen gebruikt, krijgen door Golf Yoga meer bewegingsvrijheid en worden versterkt, daarmee voorkomt u blessures en gaat u ontspannen de baan op.

Met Golf Yoga ontwikkelt de golfer kracht en balans. Daarnaast is flexibiliteit ook een belangrijk punt en tevens nodig om blessures te voorkomen. Door middel van de ademhalingsoefeningen tijdens yoga, ontwikkel je concentratie en ontspanning. Twee key points in golf. Iedere golfer weet dat het een must is om bij elke slag opnieuw te kunnen focussen.

In de VS wordt Yoga Golf al door vele bekende golfers toegepast. ‚ÄčIn Nederland is dit nog vrij nieuw. Een goed moment om te voelen wat dit met je doet.

Een Golf Yoga les kan plaatsvinden op locatie of in de yogastudio.

Golf Yoga met een Pro
Naast de reguliere Golf Yoga lessen heeft Down to Earth samen Gary Davidson van Highland Touch Events een uniek programma ontwikkeld.
De yogahoudingen zijn speciaal ontwikkeld voor golfers en de Golf Pro Gary geeft tijdens de lessen aan hoe je de yogahouding, ademhaling of concentratie kunt toepassen bij het golfen. Daarnaast krijgen de deelnemers golftips.

Meer info over Golf Yoga, klik hier voor het contactformulier.

Down to Earth nieuwsbrief


  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Kortingen en speciale acties
  • Yoga tips

x