Huisgenoten


Jannie

Stoelmassage, Ademcoach, Bachbloesem Consultant, 
Spiritueel Coach

Mijn naam is Jannie Smit. Ik woon inmiddels 10 jaar met veel plezier in Harmelen. Sinds 2019 werk ik ook in Harmelen, o.a. als stoelmasseur. Moeiteloos geef ik de stoelmassages vanuit mijn hart. Met stoelmassages wil ik mensen een fijne ervaring geven met een moment van ontspanning.

Elke massage weer vind ik het bijzonder om waar te nemen wat de magische kracht van aanraking bij mensen doet. Ik zie mensen in de praktijk die komen met spanning of pijn op hun gezicht binnen en die gaan na een massage als een ander, bijna herboren, mens de deur weer uit.

De betekenis van een goede massage kan voor ieder een andere zijn. Het geeft ontspanning, het werkt kalmerend, biedt een gevoel van geborgenheid, soms verlichting van fysieke en/of emotionele pijn of het helpt om meer soepele spieren te verkrijgen. In zoveel verschillende situaties kan een stoelmassage (even) verlichting brengen!

 Ik vind het mooie van stoelmassage dat het laagdrempelig is en voor bijna iedereen toegankelijk is. Het is vaak ook nog eens net zo ontspannend als op de massagebank!

Meer weten over Jannie kijk op: www.janniesmit.nl

Forien

Mindfulness

Mijn naam is Forien van den Belt, met veel plezier woon ik sinds een aantal jaren met mijn man en twee jonge kinderen in Harmelen. Ik ben al langere tijd bezig met yoga en Mindfulness en ervaar hier telkens weer de voordelen van. Het geeft me ruimte, rust, overzicht en meer balans in mijn drukke leven.

Deze kennis en ervaring wil ik graag delen met anderen zodat men wellicht zelf de verruiming gaat ervaren die Mindfulness te bieden heeft. Ik geef (de 8-weken) Mindfulness trainingen en daarnaast Mindful yoga. Ik doe dit vanuit mijn eigen praktijk, Forien Training & Coaching en bij yogastudio Down to Earth. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op mijn site of kom langs bij de yogastudio. Wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Meer weten over Forien: www.forien.nl