Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness helpt je om je aandacht te brengen in het nu. Deze stijl is een combinatie van milde Yoga en Meditatie. De yogahoudingen worden langzaam en aandachtig uitgevoerd en de meditatie-oefeningen vinden hun oorsprong in de Mindfulness. Deze twee kunnen je helpen meer rust te ervaren.

Deze yogastijl is voor iedereen toegankelijk die aandachtiger in het dagelijkse leven wil staan of gewoon wil genieten van een heerlijke rustige les. Wanneer je je vaak laat meeslepen door je gedachten, bezig bent met wat er allemaal moet of moeite hebt met rust te vinden dan is Mindful Yoga wellicht een mooie les voor jou. De nadruk ligt niet op hoe je de oefeningen doet, maar vooral op wat je daarbij ervaart. Zodat je in de toekomst ook heel goed de signalen van je lichaam herkent en eerder een grens kunt trekken.

Voor degene die de 8-weekse training bij Forien hebben gevolgd kan deze les een mooie gelegenheid zijn om de opgedane ervaring te onderhouden en te verdiepen. Maar iedereen is welkom!

Ervaring met Yoga of Mindfulness is niet vereist.

Mindful Yoga Docent
De Mindfulness les wordt gegeven door Forien van den Belt, zij is een gecertificeerde Mindfulness Trainer. Klik hier voor meer info over Forien

Wanneer
Iedere eerste woensdag van de maand 20.15 - 21.15. 

‚Äč