Mindfulness Training

Mindfulness Training

Waar blijft de tijd? Voor je het weet is er weer een week voorbij, een maand, een jaar. Zonder dat je echt doorhebt wat je nou precies allemaal gedaan hebt. Van het ene lijstje naar de volgende activiteit. Een trein die maar doordendert zonder dat je ergens echt even op adem kunt komen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Met Mindfulness leer je weer even op de rem te trappen en het leven in een andere versnelling te zetten. Door dagelijks bezig te zijn met wat echt belangrijk voor je is wordt je leven van een andere kwaliteit. Je kijkt met andere ogen en ziet ineens wat er al die tijd voor je neus was maar waarvoor je tot dan toe geen tijd maakte om bij stil te staan.

Bewust en met met aandacht de dingen doen, je niet laten meeslepen door situaties en omstandigheden, dat is wat je leert door Mindfulness. Ze zeggen weleens; er bestaan geen stressvolle situaties, alleen stressvolle reacties. Met Mindfulness leer je wat er op stressvolle momenten bij je gebeurt en hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. Het gevolg is dat stressvolle gedachten en heftige emoties niet meer de dienst uitmaken, maar dat jij degene bent die de keuzes maakt.

Lijkt dit je wat en ben je bereid hier tijd en aandacht aan te besteden zodat je je leven meer kunt leven zoals je dat eigenlijk voor ogen hebt? Schrijf je dan in voor de 8 weken training, onze enthousiaste Mindfulness Trainer Forien van den Belt kijkt er naar uit je te ontmoeten!

Datum en locatie
Mindfulness training op 8 vrijdagen 19.30 - 22.00: 
8, 15, 22, 29 maart en 5, 12, 19, 26 april.
Stiltedag is op zaterdag 13 april 11.00 - 16.00. 
Locatie Yogastudio Down to Earth, Kerkweg 1 in Harmelen.

Kosten en aanmelden
Graag 2 weken voor aanvang van de training op de rekening storten.
Wil je in 2 termijnen betalen of heb je een minimum inkomen, maar wil je wel graag meedoen, neem dan contact op met Forien (zie hieronder voor haar gegevens)

Meer info of aanmelden: www.forien.nl, maar je mag haar ook bellen of mailen: 06-46433009/forienvdb@yahoo.com