Stiltewandeling

Stiltewandeling

Jaap neemt je mee met een stiltewandeling door het gebied van Haarzuilens. Hij denkt dat het goed is om af en toe stil te staan, je hoofd leeg te maken en vervolgens te mijmeren over een woord, een zin, gedicht of tekst. Het thema van de wandeling is 'Belofte'.

Jaap is bankier geweest. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen, fietsen, wandelen, lezen en koken. Voor hem geldt: “Een dag niet in de natuur, is een dag niet geleefd”. Zijn vriendelijke uitstraling trekt mensen aan. Na 40 jaar "op de bank " besloot hij zijn bakens te verzetten. Hij werd reisbegeleider en wandelcoach. Voor hem is het belangrijk om activiteiten buiten in de natuur met zingeving te doen. Waarbij de aanwezigheid van mensen een belangrijk element is. Dit inzicht groeide bij hem tijdens zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella in 2013. Daar werd een streep gezet en rekende hij af met de bank. Zo is voor hem wandelen, mediteren met je voeten, geworden.

Datum en locatie
Zondag 21 mei (2e Pinksterdag) van 10.00 - 12.00 uur.

Hoeve Wielrevelt – Gasterij (schuin tegenover de geitjesboerderij Haarzuilens) Thematerweg 10, 3455 SN Utrecht.

​Wat mag je meenemen?
Stevige wandelschoenen en iets voor tegen de wind of regen.
Bij regen gaat de wandeling gewoon door!

Kosten en aanmelden
€ 15,- incl. thee of koffie bij Hoeve Wielrevelt - Gasterij
Klik hier om je aan te melden voor de Stiltewandeling (reserveringssysteem Down to Earth)

Niet-leden dienen zich eerst te registreren (kost ongeveer 2 min. van je tijd ;-)

Het is mogelijk om na de wandeling –op eigen kosten- te lunchen bij Hoeve Wielrevelt – Gasterij. Stuur een mail naar mary@downtoearthyoga.nl, zodat zij een plekje voor je kan reserveren. Klik hier voor de lunchkaart.