Workshops & Specials

Neem GRATIS iemand mee!

Hele maand januari

Superleuke en gezellig januari-actie
De hele maand januari mag je iemand GRATIS meenemen naar een les*, mits er plek is. 
Inschrijven via het reserveringssysteem en meld jouw introducé aan via de blauwe button. 
Voor alle maand- en rittenkaarten geldig met uitzondering van de proeflessen. 

*muv de Zwangerschapsyoga

Op reis!

Vrijdag 18 januari 
19.00 - 21.00

Deze workshop zit VOL.
We zijn aanbeland in 2019 en er ligt weer een heel jaar voor ons. Midden in het grijze, stille januari – de kerstballen liggen op zolder en de nieuwjaarsborrels zijn weer achter de rug – gaan we kijken welke kant we op willen gaan. Waar gaat je reis naartoe? Waar zou je uit willen komen? En wat heb je daarvoor nodig? Op een creatieve manier neemt schrijfster Hilde je mee op reis!

Klik hier voor meer info of als je mee op reis wilt

Hormoon Yoga

Zaterdag 10.45 - 15.00
2 maart

Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam. In het bijzonder op je schildklier, eierstokken en hypofyse. Daardoor kan een hormoonspiegel weer in balans komen. De serie van de Hormoon Yoga is dynamisch met mooie rustige momenten die leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening.

Klik hier voor meer info of aanmelden voor de Hormoon Yoga​

Mindfulness Training 

Vrijdag 19.30 - 22.00
8, 15, 22, 29 maart
5, 12, 19, 26 april

Stiltedag 11.00 - 16.00
Zaterdag 13 april

Waar blijft de tijd? Voor je het weet is er weer een week voorbij, een maand, een jaar. Zonder dat je echt doorhebt wat je nou precies allemaal gedaan hebt. Van het ene lijstje naar de volgende activiteit. Een trein die maar doordendert zonder dat je ergens echt even op adem kunt komen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Bewust en met met aandacht de dingen doen, je niet laten meeslepen door situaties en omstandigheden, dat is wat je leert door Mindfulness.

Klik hier hier voor meer info of aanmelden voor  de Mindfulness Training

Kom schilderen met Tashi Norbu

Datum volgt 

Laat je inspireren door de wereldberoemde Tibetaanse kunstenaarTashi Norbu. Zijn talent is ontdekt aan het hof van de Dalai Lama en hij werkte daarna enkele jaren voor het hof.  Laat je inspireren door de Tibetaanse stijl en combineer deze met jouw stijl. Je wordt begeleid door Tashi en zijn team, er is dus geen ervaring nodig. Iedereen is welkom!

Klik hier voor meer info over Tashi en zijn workshop

Yoga tussen de kersenbloesems

Datum is afhankelijk van de bloesem

Heb je altijd al yoga willen doen tussen de prachtige bloesems. Dit jaar gaan wij een yoga en/of qigongles doen tussen de kersenbloesems van Van Oosterom in Haarzuilens. Datum weten wij pas als het bekend is wanneer de bloesems bloeien. 

Down to Earth nieuwsbrief


  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Kortingen en speciale acties
  • Yoga tips

x