Workshops & Specials

XL Slow Yin Yoga 

Zaterdag 1 december 
10.45 - 12.45

Een Slow Yin Yogales, maar dan extra lang…
Speciaal om de feestdagen relaxt door te komen een XL Slow Yin Yogales van maar liefst 2 uur.
Incl. kleine lunchsnack, zodat je niet met een lege maag (tijdens lunchtijd) naar huis gaat.

Klik hier om je aan te melden via ons reserveringssysteem (Ben je nieuw? Registeren duurt ong 1 minuut)

Kerstcadeautje ophalen

Vrijdag 14 december
15.00 - 17.00

Op vrijdag 14 december tussen 15.00 en 17.00 uur ligt er in de yogastudio een kerstcadeautje klaar! Uiteraard met thee en lekkers ;-) Op deze dag is er ook een uitverkoop van het winkeltje en je mag een naam doorgeven van iemand die volgens jou echt een mooi kerstpakket verdiend!

Klik hier voor meer info 

Kinder Kerst Knutsel Workshop

Zaterdag 22 december
13.00 - 14.30

Terwijl papa en/of mama nog de laatste kerstinkopen doen, mag jij aanschuiven aan de meest gezellige knutseltafel van Harmelen. Wij gaan superleuke kerstdingetjes maken voor in de kerstboom, in je kamer of om eventueel cadeau te doen aan wie je lief vindt.

Klik hier voor meer info 

Op reis!

Zaterdag 18 januari 
19.00 - 20.00

We zijn aanbeland in 2019 en er ligt weer een heel jaar voor ons. Midden in het grijze, stille januari – de kerstballen liggen op zolder en de nieuwjaarsborrels zijn weer achter de rug – gaan we kijken welke kant we op willen gaan. Waar gaat je reis naartoe? Waar zou je uit willen komen? En wat heb je daarvoor nodig? Op een creatieve manier neemt schrijfster Hilde je mee op reis!

Klik hier voor meer info of als je mee op reis wilt

Kom schilderen met Tashi Norbu

Vrijdag  25 januari (Harmelen)
14.00 - 17.00

Zaterdag 26 januari (Bilthoven)
14.00 - 17.00

Laat je inspireren door de wereldberoemde Tibetaanse kunstenaarTashi Norbu. Zijn talent is ontdekt aan het hof van de Dalai Lama en hij werkte daarna enkele jaren voor het hof.  Laat je inspireren door de Tibetaanse stijl en combineer deze met jouw stijl. Je wordt begeleid door Tashi en zijn team, er is dus geen ervaring nodig. Iedereen is welkom!

Klik hier voor meer info over Tashi en zijn workshop

Hormoon Yoga

Zaterdag 10.45 - 15.00
2 maart

Hormoon Yoga heeft effect op je hele lichaam. In het bijzonder op je schildklier, eierstokken en hypofyse. Daardoor kan een hormoonspiegel weer in balans komen. De serie van de Hormoon Yoga is dynamisch met mooie rustige momenten die leidt tot snelle resultaten bij regelmatige beoefening.

Klik hier voor meer info of aanmelden voor de Hormoon Yoga​

Mindfulness Training 

Vrijdag 19.30 - 22.00
8, 15, 22, 29 maart
5, 12, 19, 26 april

Stiltedag 11.00 - 16.00
Zaterdag 13 april

Waar blijft de tijd? Voor je het weet is er weer een week voorbij, een maand, een jaar. Zonder dat je echt doorhebt wat je nou precies allemaal gedaan hebt. Van het ene lijstje naar de volgende activiteit. Een trein die maar doordendert zonder dat je ergens echt even op adem kunt komen. Herkenbaar? Je bent niet de enige. Bewust en met met aandacht de dingen doen, je niet laten meeslepen door situaties en omstandigheden, dat is wat je leert door Mindfulness.

Klik hier hier voor meer info of aanmelden voor  de Mindfulness Training

Down to Earth nieuwsbrief


  • Uitnodigingen voor evenementen
  • Kortingen en speciale acties
  • Yoga tips

x